Wees er snel bij: wij hebben per 1 mei een plekje vrij!

Wij zijn een kleinschalig kinderdagverblijf en zijn groot geworden door klein te blijven. Wij geloven in ons unieke concept, waarbij er met ons hoofd, hart en handen zijn voor uw kind en ons laten inspireren door de levenshouding van Pippi Langkous,  antroposofische pedagogiek, Jenaplan en Reggio Emilia.

De kinderen worden in een verticale groep van maximaal 11 kinderen in huiselijke sfeer opgevangen in een woonhuis langs de Vliet. Er staan dagelijks twee gediplomeerde leidsters (deels HBO opgeleid) op de groep en zij worden ondersteund door onze vaste vrijwilliger of een stagiaire.

Wij garanderen elke dag: minimaal anderhalf uur naar buiten en biologische (warme) maaltijden, die wij samen met de (oudere) kindjes bereiden. Ook bieden wij allerlei extra’s zoals wekelijks muziek-op-schoot door een vakjuf,  maandelijkse uitstapjes,  Sherborne bewegingspedagogiek en (voor de oudere peuters) om de week kunstzinnige activiteiten begeleid door een vakjuf.  Kinderen met een extra zorgvraag of meer- en anderstalige kinderen zijn ook van harte welkom. Wij spreken Nederlands, Engels, (een beetje) Duits en Frans.

Per 1 mei is er een plekje vrij op de maandag.

In juli/augustus komen er plekjes vrij op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Interesse? Schrijf je in of maak een afspraak voor een rondleiding.

Het Pippi Huis
error: Content is protected !!