Chantal Misir

Pedagogisch Medewerker

 

Mijn naam is Chantal Misir. Ik woon in Den Haag samen met mijn vriend en kat. Zelf ben ik in Suriname geboren en mijn kinderjaren heb ik doorgebracht op Aruba. Toen ik een jaar of tien was ben ik samen met ouders, zusje en broertje verhuisd naar Nederland. Na de havo heb ik de hbo- opleiding
Sociaal Pedagogische Hulpverlening gevolgd aan de Haagse Hogeschool.
Ik heb altijd met kinderen met of zonder een beperking willen werken.
Tijdens mijn opleiding heb ik stagegelopen bij een jongerencentrum en op een kinderdagcentrum voor kinderen met een beperking. Ik wilde ook graag ervaren hoe het is om met kinderen te werken zonder een beperking.
Door een medestudent ben ik destijds bij ’t Pippi Huis terecht gekomen.
Ik werk er al een tijdje met plezier en ik heb hier ook mijn afstudeeronderzoek gedaan! Daarnaast heb ik via ’t Pippi Huis diverse workshop en cursussen kunnen doen zoals EHBO baby en kind, babygebaren, training werken met baby’s,  en de basiscursus antroposofie.

Wat ik leuk vind aan ’t Pippi Huis is de huiselijke, warme, harmonieuze sfeer. ’t Pippi Huis is open voor iedereen en er is aandacht voor zowel kinderen als ouders en leidsters. Er is ook aandacht voor gezonde voeding en er is liefde voor de natuur en de medemens.